Новини

24 Травня, 2022 р., 10:39
Заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін розповів, що наразі пацієнти із COVID-19 не мають проблем із отриманням медичної допомоги чи доступом до ліків у відносно безпечних регіонах країни. 
24 Травня, 2022 р., 10:38
Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України підготувала поради про те, як вберегтися від фішингових атак.
24 Травня, 2022 р., 10:37
В Україні планують створити службу психологічної допомоги для підтримки тих, хто пережив війну. Про це заявила перша леді Олена Зеленська під час виступу на 75-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я, найвищого керівного органу ВООЗ.
24 Травня, 2022 р., 10:36
Днями лісівники Черкащини пройшли навчання щодо обережного поводження з вибухонебезпечними предметами. Проводили навчання фахівці навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.
23 Травня, 2022 р., 15:59
На Черкащині повідомлено про підозру двом псевдоволонтерам, які намагались незаконно реалізувати партію продуктів харчування, на загальну суму майже 200 тисяч гривень.
23 Травня, 2022 р., 14:05
Причина прохолодного травня 2022 – домінування впливу атлантичних циклонів. 23 – 24 травня погоду Черкащини формуватиме антициклон «Zeus», тому новий робочий тиждень стартує помірним денним теплом 12-17°. Втім уже із середи значно потеплішає, повідомляє начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
23 Травня, 2022 р., 11:39
Мінрегіон розпочинає Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Конкурс проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь