Новини

18 Травня, 2022 р., 12:03
Повномасштабна війна рф проти України триває більше двох місяців. Важливо пам’ятати, що насправді агресія росії розпочалась із окупацію Криму ще 8 років тому. І корінне населення півострова змушено було покинути свої домівки. Це вже не перший злочин проти кримськотатарського народу. Саме про ці події Всесвітній рух «Amnesty International Ukraine» розробив мальопис для дітей молодшого шкілького віку.
18 Травня, 2022 р., 12:02
Кабінет Міністрів України ухвалив розроблений Фондом держмайна та Міністерством економіки проект постанови “Деякі питання оренди державного та комунального майна у період дії воєнного стану” зі спрощеним порядком оренди. Прийнятий порядок також надає орендарям знижки до 100% та пільгові умови.
17 Травня, 2022 р., 16:14
Зараз відновлюється робота системи, яка добре працювала до початку широкомасштабної російської агресії. Недотримання швидкісного режиму є причиною номер один аварій у нашій країні, зокрема, й із людськими жертвами. Саме тому прийшов час повернутися в цьому аспекті до загальноприйнятих правил і зберегти в такий спосіб життя громадян України.
17 Травня, 2022 р., 16:13
Через знищення російським агресором нафтопереробної інфраструктури та нафтосховищ в Україні виник дефіцит пального. Влада в особі Кабінету Міністрів, усіх центральних органів виконавчої влади, митниці й прикордонної служби повністю сприяє й допомагає бізнесу, щоб подолати цю кризу на ринку пального. Зокрема, держава вже знизила ПДВ з 20% до 7% на бензин, дизельне пальне та скраплений газ і погодила нульову ставку акцизу на ці позиції.
17 Травня, 2022 р., 14:30
Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Йдеться про дошкільні заклади у Черкасах, Золотоніській, Уманській та інших тергромадах. 
17 Травня, 2022 р., 14:26
  30 квітня 2022 року набув чинності Закон України від 15 лютого 2022 року №2040-IX “Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства”.
17 Травня, 2022 р., 14:22
У лісах Черкащини встановилася висока (4 класу) та надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Наразі у лісах держлісфонду трапилося 10 випадків низових лісових пожеж на понад 5 гектарах. На жаль, основною причиною виникнення лісових пожеж завжди був і залишається людський фактор – понад 90% займань з’являються через людську необережність чи недбалість, а також через невиконання розпоряджень про заборону відвідування лісів.
17 Травня, 2022 р., 14:21
Співробітники Бюро процесу економічної безпеки України, за керівництва Офісу Генерального прокурора, проводять досудове розслідування кримінального провадження,   за фактом легалізації майна, одержаного злочинним шляхом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь