Новини

11 Березня, 2024 р., 16:20
 
07 Березня, 2024 р., 12:11
Заступник голови Золотоніської РВА Богдан Возняк разом з начальником відділу з питань соціальної підтримки сім’ї та контролю за призначенням державних соціальних виплат Аллою Циганник в онлайн-режимі взяли участь у черговому засіданні ради Черкаської обласної державної адміністрації з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми.
06 Березня, 2024 р., 16:24
З фахівцями територіальних громад Золотоніського району проведено онлайн-нараду для обговорення та виконання розпорядниками інформації забезпечення доступу до публічної інформації у формі відкритих даних в рамках ініціативи «Партнерство Відкритий Уряд у 2023-2025роках».
06 Березня, 2024 р., 15:56
Страх та стигма щодо лікування у психіатричних лікарнях часто заважають людям зважитися принаймні на звернення до сімейного лікаря з питань свого ментального здоровʼя. Причина тому – памʼять про методи каральної психіатрії, які діяли в Радянському Союзі і які стають ще більш жорстокими в сучасній росії.
06 Березня, 2024 р., 11:27
Відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Золотоніській районній військовій адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь