Новини

26 Липня, 2024 р., 16:31
Відбулося чергове онлайн засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Черкаській ОДА на якому були обговорені важливі питання та представлено звіт про роботу центру, спрямовану на підтримку цивільного населення регіону.
25 Липня, 2024 р., 15:56
Відбулась онлайн нарада відповідно до затвердженого Урядом 16 лютого 2024 року Плану пріоритетних дій на 2024 рік. Міністерство реінтеграції визначено відповідальним виконавцем щодо оновлення програмних документів з метою врегулювання питань реалізації права на житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).
25 Липня, 2024 р., 11:43
Відбулася нарада з представниками цифрового розвитку у громадах Золотоніського району, присвячена обговоренню можливостей та переваг порталу "Дія Цифрова Громада", впровадженого Міністерством цифрової трансформації України. Цей портал призначений для підтримки цифрових лідерів та лідерок територіальних громад у плануванні та здійсненні заходів, спрямованих на цифровий розвиток, трансформацію та цифровізацію на місцевому рівні.
24 Липня, 2024 р., 12:47
Держава напряму виплачує українським родинам гроші на оздоровлення і відпочинок дитини за програмою “єОздоровлення”. Батьки можуть самостійно обрати заклад і придбати путівку. Сума на одну дитину 6-18 років – 15 980 грн.
23 Липня, 2024 р., 08:28
Швидкісний інтернет має бути повсюдним і доступним для кожного, незалежно від фінансового статусу чи віку користувачів.
22 Липня, 2024 р., 11:33
Для працівників Золотоніської районної державної адміністрації було проведено консультаційні навчання з питань дотримання правил кібербезпеки. Мета заходу – підвищити обізнаність співробітників про сучасні загрози у сфері кібербезпеки та навчити їх ефективно протидіяти цим загрозам.
22 Липня, 2024 р., 11:02
Ігор Бойко, заступник начальника 6 ДПРЗ ГУ ДСНС у Черкаській області, розповів про заходи щодо запобігання пожежам у природних екосистемах та сміттєзвалищах на території Золотоніського району. Безпека — наш пріоритет!
15 Липня, 2024 р., 10:44
Фундамент державницьких традицій українського народу має багатовікову історію.
12 Липня, 2024 р., 09:57
АТ «Укрпошта» за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України реалізується проєкт «Укрпошта.Аптека» з безкоштовної доставки ліків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь