Новини

19 Травня, 2022 р., 12:05
Міністерство цифрової трансформації відновило комплексну послугу для внутрішньо переміщених осіб у Дії. Відтепер українці знову можуть оформити довідку внутрішньо переміщеної особи і соціальні виплати для себе та своїх дітей онлайн.
19 Травня, 2022 р., 12:04
Загальні бойові втрати противника з 24 лютого до 19 травня орієнтовно склали:
19 Травня, 2022 р., 12:03
Через платформу єДопомога продовжують допомагати постраждалим від війни українцям. Нині у ТОП-10 країн-благодійників, мешканці яких допомогли онлайн на платформі єДопомога, увійшли: Україна, Сполучені Штати Америки, В’єтнам, Канада, Польща, Об’єднані Арабські Емірати, Швейцарія, Нідерланди, Німеччина та Італія.
19 Травня, 2022 р., 12:01
Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 344/2022 щодо заснування національного бренду UNITED 24 та привітав першого амбасадора цього бренду – легендарного українського футболіста й тренера Андрія Шевченка.
18 Травня, 2022 р., 16:32
Незважаючи на те, що календар невблаганно наближає нас до заповітного рубежу, за яким починаються літні теплі дні, примхлива весна-2022 не збирається відступати. Про погодні зміни в області розповів начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
18 Травня, 2022 р., 16:27
  Пенсійний фонд допомагає отримувати послуги дистанційно – за допомогою вебпорталу електронних послуг Фонду з ключем кваліфікованого електронного підпису. Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області інформують про сервіс «Автоматичне призначення пенсії за віком», завдяки якому можна заздалегідь подати необхідні документи про страховий стаж. 
18 Травня, 2022 р., 16:25
Російська військова агресія призвела до трикратного падіння обсягів перевезень в Україні. Для запобігання світовій продовольчій кризі та порятунку українського експорту Міністерство інфраструктури та ключові підприємства напрацьовують рішення для відновлення ланцюгів постачання товарів.
18 Травня, 2022 р., 16:24
Фандрейзингова платформа UNITED24 — головне вікно для збору пожертв на підтримку України, яку запустили за ініціативи Президента Володимира Зеленського.
18 Травня, 2022 р., 12:04
СБУ повідомила про підозру черкащанці, яка дискредитувала сили ЗСУ, які надають відсіч збройній агресії рф. Жінка відкрито висловлювлювала антидержавницьку позицію щодо військовослужбовців, які стоять на захисті нацбезпеки України, та підтримувала військову агресії рф.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь