Новини

24 Травня, 2022 р., 16:22
Держкомтелерадіо проводить четвертий щорічний Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг!». Прийом творчих робіт на Конкурс триває до 1 липня 2022 року.
24 Травня, 2022 р., 16:21
Війна внесла корективи в бізнес-привабливість регіонів і підприємницьку активність. Черкащина вперше потрапила до ТОП-10 лідерів, перемістившись із 18 позиції на 9. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.
24 Травня, 2022 р., 12:35
Україна після перемоги у війні з Росією стане потужною й безпечною державою, яка позбудеться корупційної складової та олігархічного впливу і зможе захистити свою територію та людей. Про це сказав Президент Володимир Зеленський, беручи участь в онлайн-форматі у Всесвітньому економічному форумі, що триває в Давосі.
24 Травня, 2022 р., 12:32
Контррозвідка СБУ продовжує викривати учасників незаконних збройних формувань для їх затримання і притягнення до відповідальності за злочини проти державної безпеки України. Так, на Черкащині за матеріалами СБУ до 15 років позбавлення воді засуджено терориста так званої «ЛНР».
24 Травня, 2022 р., 10:39
Заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін розповів, що наразі пацієнти із COVID-19 не мають проблем із отриманням медичної допомоги чи доступом до ліків у відносно безпечних регіонах країни. 
24 Травня, 2022 р., 10:38
Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України підготувала поради про те, як вберегтися від фішингових атак.
24 Травня, 2022 р., 10:37
В Україні планують створити службу психологічної допомоги для підтримки тих, хто пережив війну. Про це заявила перша леді Олена Зеленська під час виступу на 75-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я, найвищого керівного органу ВООЗ.
24 Травня, 2022 р., 10:36
Днями лісівники Черкащини пройшли навчання щодо обережного поводження з вибухонебезпечними предметами. Проводили навчання фахівці навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь