Новини

30 Травня, 2022 р., 11:04
Україна запускає комунікаційну кампанію «Embrace Ukraine. Strengthen the Union». Вона спрямована на те, аби забезпечити Україні підтримку на шляху до європейського майбутнього, зокрема отримання статусу кандидата на членство в ЄС. 
30 Травня, 2022 р., 11:02
Вакцинація від коронавірусної хвороби продовжується у всіх регіонах України, за винятком Донецької та Луганської областей. Про це розповів заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.
30 Травня, 2022 р., 08:17
Укрпошта оголошує конкурс серед ілюстраторів, художників, дизайнерів та усіх, хто має бажання спробувати себе як автора ескізу для нової поштової марки «Доброго вечора, ми з України!». Збір робіт триватиме з 27 травня до 3 червня включно.
30 Травня, 2022 р., 08:16
Окупанти на тимчасово захоплених територіях намагаються приєднати українців до російських інтернет-мереж, де стоїть обладнання для фільтрації інтернет-трафіку, що дозволило заблокувати безліч українських та міжнародних вебресурсів. Щоб уникнути слідкування та обійти обмеження, радимо українським користувачам, яких під’єднали до російських мереж, використовувати VPN-сервіси.
30 Травня, 2022 р., 08:15
Для підтримки української культури в умовах збройної агресії російської федерації  Міністерством культури та інформаційної політики України спільно з Українським культурним фондом та ІТ-компанією «SoftServe» запускають платформу «Культурний простір».
27 Травня, 2022 р., 14:23
88 країн підтримали резолюцію «Надзвичайна ситуація у сфері охорони здоров’я України, країн, що приймають та розміщують біженців, спричинена агресією російської федерації» на 75-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я.
27 Травня, 2022 р., 10:22
Черкащина підтримує та допомагає освітянам з регіонів України, які постраждали від російської навали. Задля цього в області започаткували волонтерський проєкт з підвищиння кваліфікації педагогів «Надаємо руку допомоги». Він досі триває на Черкащині.
27 Травня, 2022 р., 10:21
Нова послуга для підприємців на порталі Дія — єДекларація. Це документ, який на час воєнного стану замінить 374 види дозвільних документів, необхідних для роботи підприємців: ліцензії, дозволи, сертифікати, свідоцтва, посвідчення, висновки тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь