Новини

25 Травня, 2022 р., 16:35
За підтримки Міністерства освіти і науки України «Освіторія» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створили платформу про навчання під час війни osvitanow.org. 
25 Травня, 2022 р., 16:34
Держава підтримує безробітних та роботодавців, що готові взяти на роботу переселенців. Втратили роботу під час війни та хочете отримати допомогу від держави або плануєте найняти вимушених переселенців? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.
25 Травня, 2022 р., 16:33
Електронну форму митної декларації створили в Україні. Вона допоможе прискорити митне оформлення гуманітарної допомоги.
24 Травня, 2022 р., 16:22
Держкомтелерадіо проводить четвертий щорічний Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг!». Прийом творчих робіт на Конкурс триває до 1 липня 2022 року.
24 Травня, 2022 р., 16:21
Війна внесла корективи в бізнес-привабливість регіонів і підприємницьку активність. Черкащина вперше потрапила до ТОП-10 лідерів, перемістившись із 18 позиції на 9. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.
24 Травня, 2022 р., 12:35
Україна після перемоги у війні з Росією стане потужною й безпечною державою, яка позбудеться корупційної складової та олігархічного впливу і зможе захистити свою територію та людей. Про це сказав Президент Володимир Зеленський, беручи участь в онлайн-форматі у Всесвітньому економічному форумі, що триває в Давосі.
24 Травня, 2022 р., 12:32
Контррозвідка СБУ продовжує викривати учасників незаконних збройних формувань для їх затримання і притягнення до відповідальності за злочини проти державної безпеки України. Так, на Черкащині за матеріалами СБУ до 15 років позбавлення воді засуджено терориста так званої «ЛНР».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь