Новини

20 Травня, 2022 р., 11:00
Формування з ЄС спільного плану відновлення України буде базуватись на процесі приєднання України до Євросоюзу. Про це заявила Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина під час включення на національному телемарафоні.
20 Травня, 2022 р., 10:59
За оцінками, електроенергія з України може замістити близько 17% російського газу, що експортується до ЄС. Про це зазначив заступник Міністра енергетики України Микола Колісник під час виступу на 25-й конференції Gazterm-2022, що відбувається 16-17 травня у Польщі.
20 Травня, 2022 р., 10:58
Президент України Володимир Зеленський вважає, що вступники з усіх територій нашої держави, які наразі перебувають під тимчасовою окупацією РФ, повинні мати змогу вступати до українських вишів за спрощеною схемою. Про це він сказав під час онлайн-зустрічі зі студентами та ректорами українських закладів вищої освіти.
20 Травня, 2022 р., 10:57
25 тисяч тонн бензину отримає Україна з польського резерву як гуманітарну допомогу. Поставка ресурсу очікується вже наступного тижня. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко під час спільного брифінгу з Міністром клімату та навколишнього середовища Польщі Анною Москвою.
19 Травня, 2022 р., 15:48
Відсьогодні автоматизована система Державного земельного кадастру (АС ДЗК) відновлює роботу в умовах воєнного стану в Україні.
19 Травня, 2022 р., 15:47
Європейська комісія затвердила стратегічний план «Відновлення України». У ньому окреслені ключові реформи та інвестиції, необхідні для побудови процвітаючого та сталого майбутнього України.
19 Травня, 2022 р., 12:06
Нині область має працювати за себе і за ті регіони, які постраждали від воєнних дій і не можуть повноцінно функціонувати, наголосив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. За його словами, завдяки відповідальній позиції кожного жителя області, наш регіон триває економічний фронт.
19 Травня, 2022 р., 12:05
Цьогоріч перед одинадцятикласниками постало багато викликів. Аби допомогти випускникам підготуватися до складання мультипредметного тесту і мінімізувати розгубленість та хвилювання щодо нового формату вступних випробувань, освітня організація «Навчай для України» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні запускає безкоштовний навчальний проєкт «0 Stress».
19 Травня, 2022 р., 12:05
Міністерство цифрової трансформації відновило комплексну послугу для внутрішньо переміщених осіб у Дії. Відтепер українці знову можуть оформити довідку внутрішньо переміщеної особи і соціальні виплати для себе та своїх дітей онлайн.
19 Травня, 2022 р., 12:04
Загальні бойові втрати противника з 24 лютого до 19 травня орієнтовно склали:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь