Майже 19 млн людей із 49 країн світу дізналися правду про події в Україні завдяки проекту «#Моя війна»

Дата: 14.09.2022 16:54
Кількість переглядів: 119

Станом на 14 вересня на міжнародній платформі «#Моя війна» опубліковано понад 3,5 тисячі історій про війну в Україні. Завдяки вбудованій можливості автоматичного перекладу на 74 мови розповіді українців прочитали майже 19 мільйонів людей із 49 країн світу.

Міжнародний проект «#Моя війна» – це «живий щоденник» реальних історій про війну, які пишуть звичайні українці, що вимушено опинились в епіцентрі подій.

«За 203 дні від початку російського вторгнення Україна не раз дивувала та надихала світ неординарними вольовими рішеннями та героїчною відважністю українців, які стали вимушеними свідками та учасниками жахливої війни, розв’язаної рф. Завдяки їхнім історіям та переживанням, події в Україні не залишили байдужим нікого у світі – про цинічні воєнні злочини рф тепер знають майже у кожному куточку планети», – зазначив Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, проект «#Моя війна» було створено на початку березня Міністерством культури та інформаційної політики спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «Totonis». На платформі, окрім реальних історій, є відео та фото, які наочно демонструють, що відбувається наразі на території України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь