Новини

07 Червня, 2022 р., 12:05
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 07.06
07 Червня, 2022 р., 10:56
Черкащина отримала гуманітарну допомогу від наших партнерів зі штату-побратиму Айова (США). Про отримання такої побратимської допомоги інформує начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.
07 Червня, 2022 р., 10:55
Перемовинами щодо обміну полоненими між Україною та Росією, зокрема й щодо військових, які вийшли із заводу «Азовсталь» у Маріуполі, займається Головне управління розвідки Міністерства оборони України, завдання якого – повернути українських громадян додому. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ з нагоди Дня журналіста.
06 Червня, 2022 р., 16:36
6 червня в Україні відзначають День журналіста - професійне свято журналістів, кореспондентів і репортерів. Це, без перебільшення, всенародне свято, адже важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без щоденних новин та сенсацій і, звичайно, без професійного погляду на події нашого життя. Журналіст - це дуже відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час. А під час війни багато фахівців ризикують життям, щоб показати світу правду про бойові дії. 
06 Червня, 2022 р., 16:30
У межах підготовки до опалювального сезону Уряд ухвалив рішення, що ТЕЦ, ОСББ та інші виробники тепла отримуватимуть газ за фіксованою ціною. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 3 червня.
06 Червня, 2022 р., 16:29
В Україні почала діяти постанова, яка дозволяє орендувати державне майно за спрощеною процедурою та на пільгових умовах під час воєнного стану, повідомляє Фонд держмайна.
06 Червня, 2022 р., 16:28
Червень 2022 не встиг набрати обертів, а вже презентував липневе тепло а південний схід області залив дощами. Якою буде погода на Черкащині цього тижня розповів начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
06 Червня, 2022 р., 09:09
60 роїв з числа джур середньої та старшої вікових груп змагаються на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Він триватиме до 15 червня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь