Новини

03 Червня, 2022 р., 08:40
На Черкащині розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Він триватиме до 15 червня.
03 Червня, 2022 р., 08:39
Завдяки небайдужості людей кіберполіції України вдалося заблокувати більше 3 тисяч ворожих ресурсів із загальною аудиторією понад 23 млн осіб. Вся країна піднялася для того, щоб інформаційні ресурси російських окупантів не працювали, зазначив глава Нацполіції України Ігор Клименко.
03 Червня, 2022 р., 08:36
На Черкащині обживаються релоковані з областей, де точаться бойові дії, підприємства. Одне з таких остаточно переїхало в область з Луганщини, і вже тут на повну поновило виготовлення опалювальних панелей. Відвідав потужності підприємства начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.
03 Червня, 2022 р., 08:35
Служби безпеки України повідомила про підозри 3- м мешканцям Черкаської області, які вели активну прокремлівську пропаганду. Про це інформують в Управлінні СБ України у Черкаській області.
03 Червня, 2022 р., 08:33
Завдяки здобуткам цифрової держави українці можуть навчатися, сплачувати податки, отримувати соціальну допомогу онлайн. А тепер ще й проконсультуватися щодо усиновлення дитини на порталі Дія.
03 Червня, 2022 р., 08:32
Минає сто днів від початку повномасштабного вторгнення росії. Але наша боротьба триває. Україна чинить опір та прагне скорішої перемоги. Ми залучаємо підтримку всього цивілізованого світу, допомагаємо один одному, гуртуємось та працюємо.
03 Червня, 2022 р., 08:31
1 червня в рамках візиту Прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького та його команди до Києва між Міністерством культури та інформаційної політики України та Міністерством культури та національної спадщини Республіки Польща підписано Меморандум про співробітництво у сфері національної пам’яті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь