Новини

09 Червня, 2022 р., 16:03
Укрпошта відкриває голосування за ескіз для нової поштової марки «Доброго вечора, ми з України!». Віддати свій голос за кращий ескіз можете на фейсбук-сторінці Укрпошти або ж через застосунок Дія. 
09 Червня, 2022 р., 16:02
Служба безпеки України викрила на Черкащині ділка, який привласнив і продавав військову амуніцію, призначену для ЗСУ. За даними слідства, злочинну схему з продажу військової амуніції та спорядження організував колишній військовий, мешканець Умані.
09 Червня, 2022 р., 16:01
У травні Україна експортувала майже у 5 разів більші обсяги с/г продукції, ніж у березні – 1,7 млн тонн. Чи використано на повну теперішній експортний потенціал; як вплине на експорт призупинення на рік усіх імпортних мит на українські товари, які ввозяться до Євросоюзу; а також яка ситуація з фінансовою підтримкою аграріїв – про це в ефірі національного марафону UAразом розповів перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.
09 Червня, 2022 р., 10:54
Президент України Володимир Зеленський взяв участь у режимі відеоконференції у Yale CEO Summit (Саміт генеральних директорів компаній Єлю). 
08 Червня, 2022 р., 09:48
Подальші успіхи України у війні з російським агресором та деокупація територій залежать не лише від єдності українського народу та потужності Збройних Сил, а й від зброї, яку нам постачатимуть держави-партнери, політичної підтримки та послідовної санкційної політики країн Заходу. Про це Президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю редакторці Financial Times Рулі Халаф.
08 Червня, 2022 р., 09:45
За місяць через платформу UNITED24 зібрали 51 млн доларів. Про це інформують в Мінцифри України.
07 Червня, 2022 р., 12:06
Сьогодні, 7 червня 2022 року, завершується перший етап підтвердження участі в основній сесії національного мультипредметного тесту (НМТ). Станом на восьму годину 7 червня 2022 року спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ», заповнили понад 214 тис. учасників. В Україні тест готові складати майже 190 тис. осіб, за кордоном – понад 25 тис.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь