Управління соціального захисту населення

21 Листопада, 2023 р., 11:37
Починаючи з 1 червня 2023 року, діє програма монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку, яка базується на принципі "гроші ходять за дитиною". Ця програма надає батькам можливість отримати фінансову допомогу для придбання путівки для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також самостійно обрати заклад оздоровлення та відпочинку. Оздоровлення і відпочинок дітей, здійснюється в дитячих оздоровчих таборах/закладах, які розташовані в карпатському регіоні.
02 Листопада, 2023 р., 14:54
З 01 листопада 2023  допомога на проживання внутрішньо переміщеним особа призначається на шість місяців на сім’ю, яка вперше звернулася за призначенням допомоги, та виплачується одному з членів сім’ї (далі уповноважена особа)  у такому розмірі:
17 Жовтня, 2023 р., 15:20
З 1 вересня діє низка змін для внутрішніх переселенців, а саме деякі ВПО можуть втратити щомісячні виплати. Адже урядова постанова №709 «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка набула чинності 15 липня, передбачає низку підстав, за яких переселенців можуть позбавити виплат.
05 Жовтня, 2023 р., 09:49
Золотоніський центр надання соціальних послуг є структурним підроздіром Виконавчого комітету Золотоніської міської ради. На балансі Центру перебуває приміщення за адресою: м.Золотоноша, вул. Благовіщенська, 87, загальною площею – 2500 кв.м.
04 Вересня, 2023 р., 09:28
Минулого тижня відповідальні особи з питань насильства в сім'ї та торгівлі людьми райдержадміністрації та Великохутірської і Гельмязівської обʼєднаних територіальних громад взяли участь у тренінгу, який організували та провели фахівці благодійної організації "100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ". Протягом двох днів учасники тренінгу навчалися практичним навичкам, спрямованим на запобігання та протидію торгівлі людьми. Захід був проведений в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації та насильства на території Черкаської області», за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії та Агентства США з міжнародного розвитку.
01 Серпня, 2023 р., 11:06
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
26 Квітня, 2023 р., 10:15
26 квітня 1986 року два вибухи, а потім пожежа - наслідки подій на Чорнобильській атомній електростанції. У ліквідації аварії взяли участь сотні тисяч людей, а точна кількість постраждалих від трагедії невідома і досі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь