Відбулося онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Черкаській ОДА.

Дата: 24.01.2024 13:04
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

В порядку денному винесено питання обговорення результатів роботи координаційного центру у 2023 році, виконання поставлених завдань місцевими державними адміністраціями, територіальними громадами області, структурними підрозділами обласної військової адміністрації та іншими членами координаційного центру, а також внесені пропозиції щодо роботи координаційного центру на 2024 рік. Особлива увага надавалася питанням внутрішньо переміщених осіб, зокрема: відповідність місць тимчасового проживання ВПО нормам, встановленим чинним законодавством України; працевлаштування, підвищення кваліфікації, отримання  освітніх послуг;  ключові аспекти реалізації стратегічного плану Ради з питань ВПО;  забезпечення реалізації прав дітей з числа ВПО на отримання якісної освіти: дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти; психологічної підтримки; забезпечення, у разі потреби, продуктами харчування та необхідними речами, тощо.

Обговорювалися заходи,  спрямовані на підтримку та розвиток  дітей з числа ВПО, створення для них рівних умов у сфері навчання. Крім того обговорено питання реалізації заходів, спрямованих на ментальне здоров'я ветеранів війни, військовослужбовців, членів їх сімей та членів сімей загиблих ветеранів війни і ВПО.

В онлайн-нараді взяли участь заступник голови Золотоніської РВА Богдан Возняк, а також Юлія Верхольот, начальник відділу з питань ветеранської політики та соціального захисту окремих категорій громадян та голови територіальних громад Золотоніського району.

Засідання спрямоване на зміцнення соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та їх сімей, ветеранів війни та членів їх сімей.Фото без опису

Спільними зусиллями ми будуємо майбутнє.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь