Проведено чергове засідання координаційного центру підтримки цивільного населення при Золотоніській районній державній адміністрації Черкаської області

Дата: 01.12.2023 15:59
Кількість переглядів: 161

1 грудня 2023 року під головуванням заступника голови Золотоніської районної ради Богдана ВОЗНЯКА проведено чергове засідання координаційного центру підтримки цивільного населення при Золотоніській районній державній адміністрації Черкаської області участь в якому взяли представники територіальних громад Золотоніського району. На засіданні розглянуті нагальні питання:

- про введення в склад центрів надання соціальних послуг територіальних громад 2 посад спеціалістів з надання всебічної підтримки ветеранів, а в громадах з чисельністю понад 10 тисяч осіб – утворити відділ з питань ветеранської політики

- про стан забезпечення всебічного захисту ветеранів, осіб, які здійснювали заходи з оборони та захисту територіальної цілісності, незалежності та суверенітету України, починаючи з 2014 року та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України та зниклих безвісти за особливих обставин. 

- про стан забезпечення внесення актуальної інформації та правок до інформаційних матеріалів, розміщених на сайті Платформа ветерана «Черкаський вимір», щодо надання в територіальних громадах пільг та компенсацій ветеранам, особам які здійснювали заходи з оборони та захисту територіальної цілісності, незалежності та суверенітету України, починаючи з 2014 року та членів загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України та зниклих безвісти за особливих обставин.

- про стан формування запасів продуктів харчування для внутрішньо переміщених осіб, які можуть потрапити в складні життєві обставини.

- проведення анкетування ВПО щодо наявності у них нагальних питань та виявлення сімей, які можуть потрапити у склаадні життє ві обставини.

- про результати опитування ВПО, які проживають в приватному секторі, щодо потреби в наданні допомоги в поновленні документів.

- про результати моніторингу та оцінки ступеня безбар»єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю відповідно до норм постанови КМУ від 26.05.2021 № 537.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь