Управління соціального захисту населення

20 Лютого, 2024 р., 14:31
Якщо ви належите до однієї з зазначених категорій, – виплати будуть призначені АВТОМАТИЧНО на 6 місяців, заяву подавати НЕ потрібно
15 Лютого, 2024 р., 10:56
Дорожна карта для внутрішньо переміщених осіб
09 Лютого, 2024 р., 10:54
Серед найбільш вразливих категорій населення,  є повнолітні недієздатні особи, які через стійкі психічні розлади не усвідомлюють значення своїх дій та не можуть керувати ними. Питання опіки та піклування над повнолітніми особами регулюються Цивільним кодексом України.
24 Січня, 2024 р., 10:13
Розміри державних соціальних допомог підвищено у січні місяці. Справа в тому, що у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму у 2024 році зросли і прив’язані до нього соціальні допомоги.
24 Січня, 2024 р., 10:11
При народженні дитини кожна сімʼя має право не тільки на отримання допомоги при народженні дитини, а й одноразової допомоги ,,пакунок малюка” у натуральній або грошовій формі. У натуральній формі (бебі-бокс) зібрані майже сто речей, необхідних для догляду за немовлям: одяг, підгузки, матрац і ковдра, пелюшки, іграшки, засоби гігієни тощо.
06 Грудня, 2023 р., 09:27
Управління соціального захисту населення надає роз’яснення щодо положень постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» (далі – Порядку) в частині визначення права власника домогосподарства на отримання компенсації за розміщення внутрішньо переміщених осіб, з якими його поєднують родинні стосунки, тому зазначаємо наступне.
01 Грудня, 2023 р., 15:59
1 грудня 2023 року під головуванням заступника голови Золотоніської районної ради Богдана ВОЗНЯКА проведено чергове засідання координаційного центру підтримки цивільного населення при Золотоніській районній державній адміністрації Черкаської області участь в якому взяли представники територіальних громад Золотоніського району. На засіданні розглянуті нагальні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь