Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області інформує

19 Вересня, 2023 р., 15:56
Якщо маєте необхідність проконсультуватися з питань, що стосуються призначення та виплати пенсій, житлових субсидій та пільг чи страхових коштів, і бажання відвідати орган Пенсійного фонду України, можете скористатися сервісом попереднього онлайн-запису на прийом.
14 Вересня, 2023 р., 12:17
Пенсійне посвідчення – документ, що підтверджує призначення пенсії. 
14 Вересня, 2023 р., 12:16
Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону і розраховується:
07 Вересня, 2023 р., 13:22
 Відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” період догляду за особою з інвалідністю І групи (незалежно від причини інвалідності) зараховується до страхового стажу, якщо людина, яка здійснювала догляд:  є працездатною (не досягла пенсійного віку та не є особою з інвалідністю);  не працювала в такий період;  отримувала в органах соціального захисту населення допомогу, надбавку або компенсацію відповідно до законодавства.  Такий період враховується до страхового стажу за даними реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, що формуються на підставі звітів органу соціального захисту населення.
07 Вересня, 2023 р., 13:12
 
07 Вересня, 2023 р., 13:10
Відповідно до статті 49 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” у разі неотримання призначеної пенсії протягом 6 місяців підряд її виплата припиняється.
07 Вересня, 2023 р., 13:10
Перевірити, чи сплачує роботодавець за вас страхові внески, можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або у мобільному додатку “Пенсійний фонд”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь