Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області інформує

04 Квітня, 2023 р., 10:36
Порядок проведення перерахунку пенсій особам, які продовжують працювати, встановлено частиною четвертою статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування“.
29 Березня, 2023 р., 13:04
 Додаткові гарантії пенсійного забезпечення для пенсіонерів, які мають достатній страховий стаж та належать до певних вікових груп, встановлено пунктом 7 постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2023 № 168  “Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році ”.
28 Березня, 2023 р., 14:19
Мінімальний розмір пенсії – це визначена законодавством для певної категорії пенсіонерів мінімальна пенсія – величина, до якої встановлюються належні пенсіонеру надбавки, підвищення, доплати до пенсій (наприклад, доплата за понаднормовий стаж, підвищення ветерану війни, надбавка на догляд, цільова грошова допомога, щомісячна компенсаційна виплата, щомісячна компенсація у разі втрати годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи та інше).
10 Березня, 2023 р., 09:48
Згідно зі статтею 26 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” право на призначення пенсії за віком мають чоловіки та жінки після досягнення 60, 63 або 65 років. Вік виходу на пенсію визначає набутий особою страховий стаж.
02 Березня, 2023 р., 15:12
✅ Увага! Користуйтеся лише актуальною інформацією!   ☎️ Консультації за телефонами «гарячих» ліній залишаються способом комунікації з фахівцями Пенсійного фонду, яким ви користуєтеся найчастіше.    На інформаційних ресурсах Головного управління у фейсбуці та телеграмі оприлюднені номери «гарячих» телефонних ліній у всіх районах (розділи «Вибране» чи «Прикріплене повідомлення»).    Звертайте увагу на дату повідомлень, які знаходите в соціальних мережах та користуйтеся лише актуальною інформацією.
02 Березня, 2023 р., 15:10
 Я виховую п’ятьох дітей. У скільки років маю право вийти на пенсію? 
02 Березня, 2023 р., 15:08
📑 Для призначення житлової субсидії громадянин крім заяви та документів, що посвідчують особу, обов’язково подає декларацію. 
02 Березня, 2023 р., 15:06
📑 Як отримати довідки на вебпорталі Пенсійного фонду України   💻 Довідки з Пенсійного фонду можна отримати без особистого звернення до сервісних центрів – за допомогою вебпорталу електронних послуг Фонду.    Онлайн можна отримати довідки:  🔹 про трудовий та страховий стаж;  🔸 про доходи пенсіонера; 🔹 про доходи пенсіонера для субсидій; 🔸 про особливі умови праці;  🔹 про нараховану заробітну плату;  🔸 форму ОК-5; 🔹 форму ОК-7;  🔸 витяг з Реєстру застрахованих осіб.    Для цього необхідно:    1⃣ Перейти на вебпортал за покликанням: https://portal.pfu.gov.ua.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь