Відділ економіки, агропромислового розвитку та екології

11 Липня, 2023 р., 11:45
У 2023 році Урядом продовжено державну програму «Доступні кредити 5-7-9%» для полегшення доступу аграріїв до кредитів в умовах воєнного стану та програму надання державних гарантій.
11 Липня, 2023 р., 11:43
Верховна Рада України 30 червня 2023р. прийняла у другому читанні і в цілому проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання продовольчої безпеки та розвитку тваринництва, (реєстр. №8290).
11 Липня, 2023 р., 11:42
Ринок землі стимулював розвиток садівництва та сприяв відродженню систем зрошення в Україні. Оскільки люди отримали змогу впроваджувати довгострокові проєкти на власній, а не орендованій землі.  Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик під час пресконференції «Земельна реформа: друга річниця», що відбулася в Києві.
11 Липня, 2023 р., 11:40
Одним із пріоритетних напрямків розбудови аграрного сектору економіки області є розвиток сільськогосподарських кооперативів (далі – кооперативи). Зважаючи на те, що Україна є потужною аграрною країною, розвиток кооперації сприятиме вирішенню питання продовольчої безпеки і розвитку сільських територій.
29 Травня, 2023 р., 09:53
Проєкт «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» (COA) має намір надати підтримку українським органічним операторам шляхом компенсації вартості органічної сертифікації. Ця підтримка адресована сертифікованим малим та середнім органічним підприємствам, які реалізують свою продукцію на внутрішньому ринку та мають намір продовжити органічну сертифікацію у 2023 році. Для того, щоб надати таку підтримку, проєкт COA запрошує малих та середніх органічних операторів подати заповнені заявки.
29 Травня, 2023 р., 09:49
Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький підкреслив, що основним напрямком є профілактика отруєнь бджіл. А це координація дій та дотримання простих рекомендацій та дотримання законодавчих норм усіма учасниками – аграріями, пасічниками, громадами (наказ 19.02.2021 № 338 Про деякі питання у сфері бджільництва, наказ від 30.01.2001 №9 Про затвердження Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб бджіл).
29 Травня, 2023 р., 09:47
Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 495  «Про внесення до деяких постанов Кабінету Міністрів України змін щодо надання гуманітарної допомоги державам Африки та Азії».    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь