Виконавчий комітет Гельмязівської сільської ради повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 31.05.2024 11:21
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

 

Інформація про наміри отримання дозволу для ознайомлення з нею громадськості

 

Виконавчий комітет Гельмязівської сільської ради  (код ЄДРПОУ 04410433; юридична та поштова адреса: 19715, Черкаська обл., Золотоніський р-н., с. Гельмязів., вул. Центральна, буд.1, тел. (093)093-34-45 Е-mail: gelmyazivsr@ukr.net) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел викидів місця видалення твердих побутових відходів.

Фактична адреса проммайданчика: за межами с.Гельмязів в адміністративних межах Гельмязівської сільської ради, Золотоніського району, Черкаської області.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди існуючого об’єкту.

Основний вид діяльності за КВЕД  державне управління загального характеру. На майданчику відбувається складування твердих побутових відходів. Річна кількість видалених твердих побутових відходів - 500 тон.

Виробнича діяльність на даному проммайданчику, не підпадає під дію ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля», так як на даний об’єкт було отримано дозвіл на викиди забруднюючих речовин та затверджено паспорт місця видалення відходів. Кількісні та якісні показники виробництва не змінились, тобто згідно з Постановою КМУ №1010 від 13 грудня 2017р. розширення та змін діяльності не відбувалося. 

Викид забруднюючих речовин відбувається в процесі розвантаження ТПВ, його ферментації та при дезінфекції сміттєвозів. Внаслідок цього в атмосферне повітря виділяється: метан (30,059 т/рік), діоксид вуглецю (24,047 т/рік), сірководень (0,0023 т/рік), пил (0,0006 т/рік), хлор (0,0001 т/рік).

Проммайданчик відноситься до другої групи об’єктів за складом документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, в залежності від ступеня впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, заходи щодо скорочення викидів не передбачаються. Природоохоронні заходи щодо скорочення викидів встановлено. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не створюють перевищення рівня впливу на атмосферне повітря на межі санітарно-захисної зони.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян приймаються протягом 30-ти днів з дня публікації до Черкаської обласної військової адміністрації за адресою: 18001, Черкаська обл., м. Черкаси, бульв. Шевченка, буд. 185, тел. (0472) 37-22-49, 37-29-15, 36-11-13 srzg@ck.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь