Відділ економіки, агропромислового розвитку та екології

10 Серпня, 2023 р., 08:54
Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочинає опитування аграріїв в рамках підготовки до осінньої посівної кампанії під урожай 2024 року.
04 Серпня, 2023 р., 10:34
Скористатися послугами завантаження зерна в рукава в рамках проєкту можуть мікро, малі та середні агропідприємства з Київської, Кіровоградської, Черкаської, Чернігівської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської областей.
04 Серпня, 2023 р., 10:16
У листопаді 2022 р. Європейська Комісія затвердила програму Interreg “Дунайська регіональна програма 2021-2027” (далі — Програма).
04 Серпня, 2023 р., 09:04
Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України” за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської Агенції регіонального розвитку, Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців та Черкаської торгово-промислової палати та Регіональної ради підприємців в Черкаській області організовують захід для підприємців Черкаської області, на якому презентуватимуть грантові можливості для малого та середнього бізнесу.
21 Липня, 2023 р., 10:35
Новий функціонал дозволить фермерським господарствам отримувати через ДАР допомогу на усі землі у складі ФГ, зокрема ті, що належать громадянам - членам фермерського господарства на праві власності, користування.
18 Липня, 2023 р., 14:02
Статтею 19 Конституції України встановлено, що правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
13 Липня, 2023 р., 09:48
Програма USAID АГРО готова спів-фінансувати 8 проєктів із загальним бюджетом до 122,5 млн грн (з розрахунку від 10,8 до 18 млн грн на проєкт). Мета цієї програми співфінансування – забезпечити сільськогосподарські ММСП своєчасними та якісними послугами, які підтримають їх конкурентоспроможність і сталість виробництва, збільшать додану вартість продукції та сприятимуть впровадженню нових технологій. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь