Відділ економіки, агропромислового розвитку та екології

21 Серпня, 2023 р., 13:55
Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ (ТОВ "ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ ").
21 Серпня, 2023 р., 13:53
З метою забезпечення принципів  прозорості і відкритості у діяльності  Держпродспоживслужби, профілактики правопорушень у сфері захисту прав споживачів та підвищення рівня поінформованості суспільства у відповідній сфері  Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav).
18 Серпня, 2023 р., 15:36
Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ (ТОВ "ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ ").
17 Серпня, 2023 р., 15:46
Займаєтеся сільським господарством та не хочете шукати державні сервіси в десятках установ? Дізнавайтеся, де отримати компенсацію на купівлю сільськогосподарської техніки або державну підтримку для виробників картоплі не виходячи з дому. Знаходьте необхідний сервіс за кілька кліків на Гіді з державних послуг.
17 Серпня, 2023 р., 15:43
 15 вересня у м. Київ відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023». Це небувала подія, яка об'єднає зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь з метою подолання наслідків війни. Це подія, де буде обґрунтована можливість збільшення прибутковості рослинництва, де презентують реальні інструменти отримання доданої вартості, де обґрунтують альтернативу експорту зерна і доведуть чому свинарство врятує зерновий ринок України!
17 Серпня, 2023 р., 15:41
Інформація про стан залучення кредитних коштів суб’єктами підприємництва – сільськогосподарськими товаровиробниками Черкаської області, у тому числі за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» станом на 08.08.2023
10 Серпня, 2023 р., 08:54
Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочинає опитування аграріїв в рамках підготовки до осінньої посівної кампанії під урожай 2024 року.
04 Серпня, 2023 р., 10:34
Скористатися послугами завантаження зерна в рукава в рамках проєкту можуть мікро, малі та середні агропідприємства з Київської, Кіровоградської, Черкаської, Чернігівської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської областей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь