Відділ економіки, агропромислового розвитку та екології

21 Серпня, 2023 р., 13:53
З метою забезпечення принципів  прозорості і відкритості у діяльності  Держпродспоживслужби, профілактики правопорушень у сфері захисту прав споживачів та підвищення рівня поінформованості суспільства у відповідній сфері  Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav).
18 Серпня, 2023 р., 15:36
Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ (ТОВ "ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ ").
17 Серпня, 2023 р., 15:46
Займаєтеся сільським господарством та не хочете шукати державні сервіси в десятках установ? Дізнавайтеся, де отримати компенсацію на купівлю сільськогосподарської техніки або державну підтримку для виробників картоплі не виходячи з дому. Знаходьте необхідний сервіс за кілька кліків на Гіді з державних послуг.
17 Серпня, 2023 р., 15:43
 15 вересня у м. Київ відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023». Це небувала подія, яка об'єднає зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь з метою подолання наслідків війни. Це подія, де буде обґрунтована можливість збільшення прибутковості рослинництва, де презентують реальні інструменти отримання доданої вартості, де обґрунтують альтернативу експорту зерна і доведуть чому свинарство врятує зерновий ринок України!
17 Серпня, 2023 р., 15:41
Інформація про стан залучення кредитних коштів суб’єктами підприємництва – сільськогосподарськими товаровиробниками Черкаської області, у тому числі за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» станом на 08.08.2023
10 Серпня, 2023 р., 08:54
Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочинає опитування аграріїв в рамках підготовки до осінньої посівної кампанії під урожай 2024 року.
04 Серпня, 2023 р., 10:34
Скористатися послугами завантаження зерна в рукава в рамках проєкту можуть мікро, малі та середні агропідприємства з Київської, Кіровоградської, Черкаської, Чернігівської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської областей.
04 Серпня, 2023 р., 10:16
У листопаді 2022 р. Європейська Комісія затвердила програму Interreg “Дунайська регіональна програма 2021-2027” (далі — Програма).
04 Серпня, 2023 р., 09:04
Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України” за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської Агенції регіонального розвитку, Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців та Черкаської торгово-промислової палати та Регіональної ради підприємців в Черкаській області організовують захід для підприємців Черкаської області, на якому презентуватимуть грантові можливості для малого та середнього бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь