Новини

27 Лютого, 2023 р., 15:40
На Черкащині триває набір до штурмової бригади «Лють», яка складається з добровольців, що мають мотивацію та бажання захищати свою країну й повернути контроль над тимчасово окупованими територіями.
27 Лютого, 2023 р., 15:39
На порталі Дія можна подати заяву про державну реєстрацію шлюбу й одразу обрати місце, час, формат та зал, де пройде церемонія. Весь процес триває менше 15 хвилин, а скористатися послугою можуть громадяни України, старші 18 років та які мають електронний підпис. Щоб подати заяву про шлюб у Дії, потрібно:
27 Лютого, 2023 р., 15:38
Національний банк України разом з фандрайзинговою платформою United24 та в партнерстві з ПриватБанком оголошують про старт благодійного збору коштів #лютийдонат. Мета ініціативи – зібрати кошти на 10 безпілотних комплексів «ЧАКЛУН» для Збройних Сил України. 
27 Лютого, 2023 р., 11:14
Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки презентував аналітичний посібник «Гібридна війна росії проти України Як перемогти на інформаційному фронті» 22 лютого в Медіацентрі Україна – Укрінформ. Посібник розроблений в межах проєкту «Школа протидії дезінформації», що реалізується Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спільно з Центром демократії та верховенства права за фінансової підтримки Швеції. У ньому проаналізована інформаційна складова гібридної війни, яку рф веде проти України, виокремлені основні ознаки та прийоми російської пропаганди і дезінформації. Також у посібнику окреслені методи виявлення та адекватного реагування на російську дезінформацію та запропоновані схеми оцінювання вжитих комунікаційних заходів.
27 Лютого, 2023 р., 09:47
ВІД ВОЇНА ДО ФЕРМЕРА: ШКОЛА СІМЕЙНОГО ФЕРМЕРСТВА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ
24 Лютого, 2023 р., 12:32
З 25 лютого українці в селах зможуть скористатися послугою з обміну старих ламп розжарювання на нові LED-лампи. До цього послуга була доступна в усіх містах та селищах міського типу України, крім тимчасово окупованих територій. За весь час українці подали заяви про обмін понад 3,5 млн ламп через Дію. Обмін здійснюється за спільною програмою Уряду України та Європейського Союзу. З 30 січня в Україні стартувала програма з обміну старих ламп на енергоощадні. Подати заяву можна в Дії, а отримати лампи — у відділенні Укрпошти. Українці вже обміняли мільйони ламп, тим самим знизили споживання електроенергії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь