Новини

28 Лютого, 2023 р., 11:37
Керівник апарату райдержадміністрації Світлана Сокиржинська провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів. На порядку денному розглянули деякі кадрові питання, роботу в системі електронного документообігу ''Аскод’’ , а також організаційні питання щодо роботи консультативно-дорадчих органів.
28 Лютого, 2023 р., 10:38
Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Денисенко та начальник відділу містобудування та архітектури РДА Людмила ДЕРЕВ'ЯНКО взяли участь у онлайн-нараді, ініційованій Департаментом будівництва Черкаської ОДА. Розглянули питання щодо порядку проходження процедури стратегічної екологічної оцінки документів державного планування, коректної назви рішення про розроблення детального плану території тощо.
28 Лютого, 2023 р., 10:33
Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Денисенко провів робочу зустріч з керуючим ТВБВ №10023/0272 філії - Черкаського обласного управління АТ «Ощадбанк» Василем Дивничем і начальником Золотоніського відділу обслуговування громадян №5 «Сервісного центру Управління обслуговування громадян» ГУ Пенсійного фонду Вікторією Карасьовою. Обговорили питання щодо порядку виплати пільг категорійним особам.
28 Лютого, 2023 р., 10:21
На виконання Закону України «Про енергетичну ефективність» Держенергоефективності формує інформаційну базу виконавців енергосервісу та запрошує компанії долучитися до її створення на сайті Агентства.
28 Лютого, 2023 р., 10:20
Індексація пенсійних виплат є одним з ключових інструментів підтримки фінансово найменш захищених громадян, які вже не можуть працювати, і часто повністю залежать від пенсійних виплат.
28 Лютого, 2023 р., 10:19
Через війну в Україні зростає кількість поранених захисників та захисниць, а також цивільних громадян, які потребують подальшої комплексної реабілітації для відновлення та повернення до повноцінного активного життя. Саме тому держава дбає про забезпечення сучасної, доказової та ефективної реабілітації, доступ до якої має бути без бюрократії та зайвих паперів для всіх українців, які цього потребують. Для цього весь процес реабілітації пацієнта уже з травня буде супроводжуватися в електронній системі охорони здоровʼя (ЕСОЗ). Передусім, це дозволить зберігати відповідні дані про здоровʼя пацієнта в єдиному місці – електронній картці. Тобто пацієнту більше не знадобиться шукати, збирати та роками зберігати паперові довідки, передбачені в цьому процесі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь