Новини

22 Лютого, 2023 р., 12:07
До річниці повномасштабного вторгнення ДП «АРТЕМСІЛЬ» та фандрейзингова платформа UNITED24 презентували спеціальну партію солі. «Міць. Українська кам’яна» розфасована у пачки по 200 грамів. Всього партія складається зі 100 000 пачок, адже вдалося знайти 20 тонн солі, видобутої в шахтах Соледара. «Міць. Українська кам’яна» з’явилась у продажу 21 лютого в мережі «Сільпо», а також онлайн на ROZETKA. Увесь прибуток — 465 гривень з кожної пачки — буде направлений на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР.
22 Лютого, 2023 р., 12:07
Сьогодні, 21 лютого 2023 року, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет з метою убезпечення життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку повномасштабної війни росії проти України, звернувся до начальників Київської міської військової адміністрацій та ОВА, керівників закладів освіти з рекомендацією здійснювати освітній процес в закладах освіти з 22 до 24 лютого 2023 року в дистанційному форматі.
22 Лютого, 2023 р., 12:06
Із впровадженням електронного рецепта на всі рецептурні препарати питань виникає все більше. Це цілком природно, адже тепер ця норма пошириться на велику групу ліків, які вживають українці.
22 Лютого, 2023 р., 12:05
В Україні триває запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.
22 Лютого, 2023 р., 08:27
Мала приватизація: інформаційний дайджест .
21 Лютого, 2023 р., 12:01
Начальник Золотоніського районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області Олександр Пилипенко та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, спорту райдержадміністрації Оксана Чурова сьогодні підписали меморандум про співпрацю, партнерство та створення дружин юних рятувальників-пожежників (ДЮРП). Завданням такої співпраці є спільна діяльність та навчання школярів заходам пожежної безпеки, пропаганда пожежно-технічних знань та реалізація інших завдань, спрямованих на попередження пожеж та вміння дітей діяти при надзвичайних ситуаціях.
21 Лютого, 2023 р., 11:43
В Україні вже впродовж кількох тижнів реалізовується проєкт обміну лампочок розжарювання на LED-лампи у відділеннях поштового зв'язку АТ "Укрпошта".
21 Лютого, 2023 р., 10:31
Керівник апарату райдержадміністрації Світлана Сокиржинська провела робочу нараду з працівниками апарату. На порядку денному розглянули питання дотримання термінів виконання документів, що перебувають на контролі, правила етики поведінки державних службовців, а також уточнення графіків відпусток на 2023 рік.
21 Лютого, 2023 р., 10:04
Сьогодні особливий день для кожного, хто цінує свою рідну мову. А для України особливо, адже сьогодні наша мова – це кордон між світом добра і темряви, це наша могутня зброя у протистоянні спробам руйнування української держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь