Новини

03 Лютого, 2023 р., 11:30
Випадок у Києві, коли група молодих осіб запрошувала дівчат, жінок на вечірки та, доводячи їх до непритомного стану, вчиняла проти них сексуальні діяння, сколихнув суспільство. Наразі правоохоронні органи вживають усі передбачені законодавством дії, а громадяни активно обговорюють цей випадок та взагалі цю тему. Міністерство соціальної політики України як національний координатор у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі вважає важливим в черговий раз роз’яснити, як діяти і куди звертатися у подібних ситуаціях. 
03 Лютого, 2023 р., 11:29
На платформі Дія.Цифрова освіта з’явився новий серіал для держслужбовців — «Вебдоступність». Про це інформують в Мінцифри України.
01 Лютого, 2023 р., 10:56
Станом на кінець січня 2023 року на обліку перебуває близько 5 мільйонів внутрішньо переміщених осіб.
01 Лютого, 2023 р., 10:53
З 1 лютого українці, що хочуть отримати мікрогранти для започаткування чи розвитку свого бізнесу, можуть подавати заявки на першу цього року хвилю програми “Власна справа”. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко.
01 Лютого, 2023 р., 10:52
Електронний кабінет особи з інвалідністю – зручний сервіс, який дає можливість оперативно онлайн подавати пакет документів для безоплатного отримання допоміжних засобів реабілітації (технічних та інших засобів реабілітації) (далі – ДЗР). Сервіс доступний на Порталі Централізованого банку даних осіб з інвалідністю 
01 Лютого, 2023 р., 09:11
Сьогодні відбулася робоча зустріч очільниці районної військової адміністрації Ірини Тернової з фахівцями Золотоніського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області. Обговорили ряд проблемних питань та оптимальні шляхи їх вирішення.
31 Січня, 2023 р., 16:03
Забезпечити поранених військових належним обслуговуванням у військово-лікарській комісії (ВЛК) – одне з важливих завдань держави. Щоб отримати експертний висновок після поранення, захисники і захисниці змушені проводити час у чергах, займатися паперовою тяганиною і звертатися в декілька інституцій. Міноборони, МОЗ, Мінветеранів, Мінсоцполітики, Мінцифра проаналізували, як влаштовані процеси військово-лікарської експертизи, який шлях проходить військовий після поранення. І головне – як спростити цей механізм як для поранених, так і для військових медиків.
31 Січня, 2023 р., 16:02
Міністерство цифрової трансформації України інформує про запуск акселераційної програми для розвитку громад – «Акселератор цифрової стійкості Громада 4.0». Вона реалізується міжнародною організацією SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь