Новини

04 Квітня, 2023 р., 10:38
Про це 31 березня заявив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко під час прямого ефіру на телемарафоні «Єдині новини».
31 Березня, 2023 р., 14:26
Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усім у світі, що Україна може перемогти у цій війні. Світ побачив, що росія значно слабша, ніж про неї думали, і робить великі помилки. Щоб вшанувати подвиг наших захисників і подвиг жителів міст на півночі України, в Офісі Президента започаткували кампанію «Міста героїв».
31 Березня, 2023 р., 14:15
Професійна адаптація – це заходи, спрямовані на відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь шляхом професійного навчання, надання інформаційних, консультаційних та профорієнтаційних послуг із зазначених питань, підвищення їх конкурентноспроможності на ринку праці (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 року № 432 «Про затвердження Порядку та умов забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб,  членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності» (зі змінами).
31 Березня, 2023 р., 11:16
На платформі Дія.Цифрова освіта з’являться три нові освітні серіали для державних службовців. Серія освітніх серіалів покликана навчити ефективно взаємодіяти в команді та розуміти кризові ситуації.
31 Березня, 2023 р., 11:14
Ветерани та члени їхніх родин зможуть отримати гранти на запуск власної справи в будь-якій сфері. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь