Новини

07 Липня, 2022 р., 16:13
Європейський парламент проголосував за підтримку пропозиції Європейської Комісії щодо надання Україні макрофінансової допомоги ЄС для забезпечення невідкладних бюджетних потреб у розмірі 1 млрд євро.
07 Липня, 2022 р., 16:12
Продовольча безпека підтримує тил та посилює фронт. З виробничим процесом на одному з підприємств цієї сфери ознайомився начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Його «молочка» добре знана черкащанами.
07 Липня, 2022 р., 16:12
Міністерство культури та інформаційної політики ініціювало опитування серед користувачів Дії. Через опитування українцям пропонують вирішити, що робитимемо з гербом срср на щиті найвищого монумента в Європі «Батьківщина-мати».
07 Липня, 2022 р., 16:11
Черкащина стала першою з областей, де глядачам представили виставку «Комунізм = Рашизм». Презентація експозиції відбулася сьогодні в обласному краєзнавчому музеї.
07 Липня, 2022 р., 16:10
Міністерство освіти і науки України підготувало інформацію щодо особливостей організації нового 2022/23 навчального року та рекомендації першочергових кроків із підготовки до нього.
06 Липня, 2022 р., 15:11
Лісівники Черкащини закликають завчасно підготуватися до опалювального сезону. Реалізація деревини дров’яної непромислового використання населенню для опалення у держлісгоспах відбувається за наступною процедурою.
06 Липня, 2022 р., 15:10
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль передав від імені України заявку на вступ нашої держави до Організації економічного співробітництва та розвитку. Як повідомив Глава Уряду, це відбулося під час дискусії про практичне впровадження Плану відновлення України в межах конференції у Лугано (Швейцарія). Заявку на вступ до ОЕСР Прем’єр-міністр передав Генеральному секретарю Організації Матіасу Корману.
06 Липня, 2022 р., 10:50
За два місяці роботи фандрейзингової платформи UNITED24, сума благодійних внесків склала понад 76,8 млн доларів (понад 2,2 млрд грн) з 90 країн світу. Минулого тижня UNITED24 оголосили окремий збір у межах проекту «Армія дронів». Проект передбачає системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. За перші дні на дрони пожертвували майже 7 млн доларів (понад 200 млн гривень).
05 Липня, 2022 р., 15:29
Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков презентував міжнародним партнерам та представникам бізнесу візію відновлення зруйнованої агресором інфраструктури України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь