Новини

03 Жовтня, 2022 р., 12:01
Онлайн-курс “Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій” та відеоурок з мінної безпеки “Обережно: міни” запустили для українських школярів. Про це інформують в ГУ ДСНС України у Черкаській області.
03 Жовтня, 2022 р., 12:01
Станом на сьогодні вже проведено 24 обміни, 808 осіб повернуто з російського полону. про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.
03 Жовтня, 2022 р., 11:59
Державний центр зайнятості підбив підсумки шостої хвилі реалізації програми «Власна справа» в рамках проекту «єРобота»: прийнято рішення надати мікрогранти для 211 успішних заявників на загальну суму 49,78 млн грн. Очікується, що після реалізації цих проектів буде створено 524 нових робочих місця.
03 Жовтня, 2022 р., 11:58
Черкаський гімнаст Ілля Ковтун другий день поспіль на найвищій сходинці п’єдесталу пошани Кубку світового виклику зі спортивної гімнастики (FIG) в угорському місті Сомбатхей. Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.
03 Жовтня, 2022 р., 11:40
Під керівництвом начальника Золотоніської районної військової адміністрації Ірини Тернової 03 жовтня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників територіальних органів виконавчої влади, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.
30 Вересня, 2022 р., 14:48
Освітяни області тримають стрій: адаптуються до викликів часу та вирішують їх. Напередодні професійного свята очільник області Ігор Табурець мав теплу зустріч із педагогами Черкащини. 
30 Вересня, 2022 р., 14:47
Прийом заявок на урядову програму «єРобота» зі створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства триває. Наразі Міністерство аграрної політики та продовольства України підписало 32 накази щодо надання грантів на загальну суму – 147 545 000 грн.
30 Вересня, 2022 р., 14:46
Європейський Союз оголосив про запуск програми стипендій для дослідників-переселенців з України в рамках ініціативи MSCA4Ukraine. До участі запрошуються аспіранти й докторанти. Кандидати повинні узгодити свою участь у програмі з приймаючою організацією, яка подасть заявку від імені дослідника через онлайн-портал. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь