Новини

06 Жовтня, 2022 р., 14:59
Мінсоцполітики перерахувало Пенсійному фонду України понад 630 мільйонів гривень для виплати пільг і субсидій. Таким чином стартував перший етап передачі функцій від органів соціального захисту до органів ПФУ.
06 Жовтня, 2022 р., 14:56
Ініційована Президентом Володимиром Зеленським фандрейзингова платформа United24 запустила проект «Азовсталь. Символ незламності» задля збору коштів на підтримку України під час війни. Перша частина ініціативи – доброчинний випуск браслетів, виготовлених з останньої довоєнної партії металу заводу «Азовсталь».
05 Жовтня, 2022 р., 16:22
Міністерство молоді та спорту України розпочинає 3-й потік онлайн проєкту «Єдина Україна».
05 Жовтня, 2022 р., 16:21
Фактично з нуля на Черкащині розпочала роботу швейна компанія. Влітку вона релокувалася до регіону з Херсонщини. Відтоді відновила роботу та поступово розширюється. Як працює нововідкрита філія підприємства у Корсунь-Шевченківському оглянув очільник ОВА Ігор Табурець.
05 Жовтня, 2022 р., 16:20
986 БпЛА на 1,9 мільярда гривень для Армії дронів ЗСУ законтактувало Мінцифри. Цю роботу проводили з Генштабом та Держспецзв’язку, повідомили у пресслужбі Міністерства цифрової трансформації і додали, що вже три місяці українці й громадяни з 76 країн світу донатять на дрони для Сил оборони.
05 Жовтня, 2022 р., 16:19
Попри те, що ворог безжально руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. І все стане лише кращим, сучаснішим та комфортнішим! Для тих, хто будує хмарочоси, мости, та інші архітектурні шедеври, ділимось добіркою держпослуг у сфері архітектури на Гіді. Професійна атестація:
05 Жовтня, 2022 р., 16:15
Держлікслужба області актуалізувала перелік аптек, де можна придбати інсулін.
05 Жовтня, 2022 р., 11:34
Відновлення пошкодженої росією комунальної та енергетичної інфраструктури, передусім на деокупованих територіях, є одним із ключових напрямків підготовки Уряду до опалювального сезону. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів України 4 жовтня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь