Новини

26 Вересня, 2022 р., 12:26
Понад 200 років держави застосовують військові облігації для залучення коштів під час війни
26 Вересня, 2022 р., 12:25
Платники Черкащини за 8 місяців 2022 року сплатили 221,3 млн гривень акцизного податку. Про це інформують в ГУ ДПС області.
23 Вересня, 2022 р., 15:45
На благодійному вечорі у Нью-Йорку відбулася презентація Фундації Олени Зеленської.
23 Вересня, 2022 р., 15:44
З початком повномасштабної війни кількість ВПО в Україні значно зросла. За даними Міжнародної організації з міграції, станом на 1 вересня 6,9 млн осіб стали внутрішньо переміщеними. Більшість із них вперше опинилися в таких умовах і зараз їм необхідно зрозуміти, які права вони мають і яку допомогу можуть отримати. Команда розробників зібрала методичні рекомендації для внутрішньо переміщених осіб та людей, які постраждали від війни. У матеріалі зібрана законодавча база, вказані права, які мають внутрішньо переміщені українці, а також покрокові інструкції, як отримати допомогу для ВПО, дітей, осіб з інвалідністю.
23 Вересня, 2022 р., 15:43
Зараз слушний час для бізнесу, щоб інвестувати в Україну, адже вкладені кошти не просто підтримають українську економіку, а й стануть внеском у майбутній мир у нашій державі та зміцнення безпеки у світі. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час онлайн-спілкування з менеджером з питань контенту журналу Forbes Рендалом Лейном у межах саміту філантропії Forbes 400.
23 Вересня, 2022 р., 15:40
Попри війну, економіка країни працює: бізнес сплачує податки, митниця функціонує, українці отримують соціальні виплати. І все це можливо завдяки цифровим рішенням. Мінцифра продовжує запускати нові послуги та сервіси, які спрощують життя українців, прибирають корупцію та бюрократію. Які оновлення чекати в Дії найближчим часом та як технології допомагають під час війни, розповів Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв’ю НВ.
23 Вересня, 2022 р., 15:39
ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» щомісяця проводить опитування керівників підприємств «Український бізнес в умовах війни». За результатами четвертого етапу опитування очевидно, що у серпні в Україні тривало відновлення виробництва.
23 Вересня, 2022 р., 15:39
У закладах освіти п’яти областей запрацювали «вихователі безпеки», які допомагають освітянам побудувати для дітей середовище, вільне від булінгу, наркотиків і насильства. На Черкащині пілотний проєкт реалізується в Білозірській територіальній громаді понад 6 місяців. Про це повідомив заступник начальника Управління ювенальної превенції Національної поліції Ярослав Шанько.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь