Новини

13 Грудня, 2022 р., 16:42
Визначено нових переможців програми «Власна справа». В рамках одинадцятої хвилі реалізації цієї ініціативи 278 підприємців отримають мікрогранти на загальну суму 65,6 млн грн, буде створено 618 нових робочих місць. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко.
13 Грудня, 2022 р., 14:25
Фонд державного майна повідомляє про наступні аукціони приватизації у грудні.
12 Грудня, 2022 р., 16:27
Міністерство охорони здоров’я України інформує про національну кампанію «Твоя кров може воювати». Кожен українець, за винятком тих, хто має протипоказання до донорства крові,  може підтримати військових і цивільних, для яких донорська кров є життєво необхідною.
12 Грудня, 2022 р., 16:26
Цього тижня Україна вшановує пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Завдяки самовідданості та жертовності цих людей вдалось локалізувати руйнівний вплив «мирного атома», який вийшов з-під контролю у квітні 1986 року.
12 Грудня, 2022 р., 16:25
Кабінет Міністрів України ухвалив Стратегію комунікації з питань європейської інтеграції України до 2026 року, а також операційний план реалізації Стратегії на період 2022-2024 рр. Документ розроблений спільно Міністерством культури та інформаційної політики та Офісом Віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції на виконання Плану заходів з реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.
09 Грудня, 2022 р., 13:45
Втрата документів під час евакуації чи переїзду – річ, яка може трапитися з кожним. Не є винятком і подібні ситуації з документами, що підтверджують інвалідність. Таким людям вкрай важливо якнайшвидше відновити ці папери, адже вони є підставою для отримання низки пільг, соціальних виплат тощо.
08 Грудня, 2022 р., 14:41
Прем’єр-міністр України підписав постанову № 1299, яка дозволить використовувати лише електронне водійське посвідчення в Дії без додаткового отримання пластикового аналога. Україна стала четвертою країною Європи, яка має цифрові посвідчення водія. До того ж вони мають таку юридичну силу, як і їхні пластикові аналоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь