Новини

07 Квітня, 2023 р., 09:22
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко та Перша леді Олена Зеленська зустрілися з амбасадорами Всеукраїнської програми ментального здоров’я.
06 Квітня, 2023 р., 16:20
З настроєм на боротьбу зустрічали окупантів рік тому в Ірпені місцеві захисники, які пізніше приєдналися до 243 окремого батальйону Сил територіальної оборони. Так для них починався рік незламності.
06 Квітня, 2023 р., 14:41
Золотоніський міський центр ПМСД(СМ) Золотоніської міської ради обслуговує населення Золотоніської, Новодмитрівської, Піщанської та Вознесенської територіальних громад Золотоніського району. У складі центру 14 амбулаторій загальної практики, 4 з яких розташовані в місті Золотоноша та 10 в сільській місцевості. Послуги надають 32 лікарі (укладено 46 000 декларацій).
05 Квітня, 2023 р., 11:23
Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг. Там дізнаєтеся покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу, замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
04 Квітня, 2023 р., 10:41
Якщо ви або ваша дитина маєте інвалідність, однак не можете пройти повторне обстеження й оформити направлення на МСЕК/ЛКК, тоді строк повторного огляду вважається продовженим на весь час дії воєнного стану та впродовж 6 місяців після його припинення/скасування.
04 Квітня, 2023 р., 10:39
Вчора з неволі вдалося визволити 10 військовослужбовців Збройних Сил України та двох цивільних. Серед них – п’ятеро важкопоранених.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь