В Україні оновлюють кадровий складТЦК

Дата: 31.08.2023 16:44
Кількість переглядів: 30

Фото без описуПід час зустрічі з представниками медіа Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що наразі немає потреби проводити додаткові заходи щодо збільшення кількості осіб, мобілізованих до лав Сил оборони.

“Зазначу, що той план мобілізації, який був затверджений, поки ще не виконаний у повному обсязі. Це означає, що в нас немає сьогодні потреби оголошувати нову хвилю мобілізації і розширювати перелік категорій осіб, які підпадають під мобілізацію”, – наголосив Міністр оборони України.

Також очільник оборонного відомства зазначив, що наразі відбувається оновлення кадрового складу ТЦК та СП. Разом з тим, за його словами, триває цифровізація облікових процесів.

“Наразі триває спільна робота з дотичними міністерствами та службами щодо створення нормативної бази та обміну даними. У нас вже працює електронна система, яка допоможе зробити паперові теки історією. Все це робиться для того, щоб люди не стояли в кілометрових чергах за якоюсь довідкою. Як доповів мені профільний заступник, наприкінці осені цього року рівень цифровізації облікових процесів в ТЦК та СП має складати 90 %”, – додав Олексій Резніков.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь