Новини

31 Серпня, 2023 р., 16:44
Під час зустрічі з представниками медіа Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що наразі немає потреби проводити додаткові заходи щодо збільшення кількості осіб, мобілізованих до лав Сил оборони.
31 Серпня, 2023 р., 16:42
Психосоціальні послуги повинні бути доступними широкому загалу. В області розробляють стратегію з їх упровадження насамперед на рівні первинної медичної ланки, освітньо-виховного процесу, при наданні соціальних та адміністративних послуг. На цьому наголосила перша заступниця очільника області Наталія Кравченко під час засідання робочої групи з питань ментального здоров’я.
31 Серпня, 2023 р., 16:33
Громадські об’єднання, що надають соцпослуги людям з інвалідністю, можуть отримати у 2023 році державну підтримку в розмірі до 500 тис. грн. Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю приймає конкурсні проєкти до 7 вересня цього року.
31 Серпня, 2023 р., 16:20
Сьогодні дошкільні заклади 11 громад Золотоніщини отримали від ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine 87 наборів для раннього розвитку дітей "Нумо відкривай та розвивай".
31 Серпня, 2023 р., 16:16
Золотоніська РВА спільно з ПрАТ ПЗ ДГ "Золотоніське", СТОВ "Кліщинське" та Вознесенською сільською радою забепечили ще один запит для наших оборонців: придбали квадрокоптери DJI Mavic 3 та рації. Всі ці прилади рятують їхні життя, допомагають та підтримують наших хлопців!
30 Серпня, 2023 р., 16:31
У новому форматі 29 серпня відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.  У рамках розширеної зустрічі під головуванням керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака відбулося безпосереднє спілкування з представниками територіальних громад регіонів нашої країни, першим з яких стала Херсонська область.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь