Новини

15 Серпня, 2023 р., 16:22
Створення безпечних умов під час організації освітнього процесу на сьогодні є основним критерієм відновлення очного навчання.
15 Серпня, 2023 р., 15:33
Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує організовувати виїзні вакцинації. Цього разу спільно з керівником та фахівцями Золотоніського районного відділу Центру та колегами з ЦПМСД відвідали село Кропивна Золотоніського району.
15 Серпня, 2023 р., 15:28
Днями відбулась сесія Зорівської сільської ради.
14 Серпня, 2023 р., 12:11
Національний тест на цифрову грамотність громадян «Цифрограм 2.0» містить 90 запитань з визначення рівня цифрових компетентностей. Бо цифрові навички сьогодні — це як вміти писати, читати та рахувати.
14 Серпня, 2023 р., 12:05
Робочий тиждень у Золотоніській РВА традиційно розпочався з апаратної наради. Під час, якої проаналізовано та визначено головні завдання на найближчий період.
11 Серпня, 2023 р., 14:58
Наповнення бюджету Пенсійного фонду України та погашення заборгованості на Черкащині обговорили під час брифінгу, який відбувся в Головному управлінні Фонду в області. Основні теми висвітлювали начальник Головного управління Олександр Супряга та заступник начальника Головного управління Віталій Таран.
11 Серпня, 2023 р., 14:57
Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України.
11 Серпня, 2023 р., 14:56
Отримати житлову субсидію можуть сім’ї, у яких плата за житлово-комунальні послуги більше визначеного для них обов’язкового платежу. Цей платіж обчислюється індивідуально, за єдиною формулою, і залежить виключно від розміру середньомісячного сукупного доходу домогосподарства на одну особу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь