Новини

06 Вересня, 2023 р., 11:22
Начальник Золотоніської РВА з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур обговорили оперативну ситуацію в районі та основні шляхи запобігання та протидії зростання чисельності правопорушень.
06 Вересня, 2023 р., 11:18
У 2021 році Золотоніською районною державною адміністрацією, Золотоніською районною радою та Черкаською обласною організацією спілки письменників України, з метою заохочення майстрів художнього перекладу до збагачення літературного простору України кращими зразками зарубіжного письменства, заснована премія імені Миколи Терещенка, нашого видатного земляка, 125-річчя від дня народження якого ми цього року відзначаємо.
05 Вересня, 2023 р., 15:07
Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції “Смілива гривня”. Упродовж наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 
05 Вересня, 2023 р., 14:52
Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей при Золотоніській районній державній адміністрації в ході якого розглянули питання щодо влаштування хлопчика в дитячий будинок сімейного типу батьків-вихователів Ніцак та продовжили перебування малолітньої дівчинки в патронатній родині Мельник.
05 Вересня, 2023 р., 14:49
На Золотоніщині продовжується виїзна вакцинальна кампанія. Мешканці села Хрестителеве Чорнобаївської громади мали змогу в фельдшерсько-акушерському пункті імунізуватися від COVID-19, вакцинуватися від правця та дифтерії, виміряти тиск, отримати професійний огляд від лікарів, дізнатися більше про інші хвороби та їх профілактику.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь