Новини

12 Липня, 2022 р., 15:34
Триває впровадження МОЗ цифрових послуг у сфері охорони здоров’я. Однак через повномасштабне російське вторгнення перехід на е-рецепти відбуватиметься поступово.
12 Липня, 2022 р., 15:33
Справжнє кохання сильніше за все. Його не зупинять ані кулі, ані вибухи, ані пожежі. Для усіх, хто не бажає чекати, а хоче створити сім’ю — пропонуємо добірку необхідних держпослуг.
12 Липня, 2022 р., 15:30
Програма «Доступні ліки» працює й під час воєнного стану. Пацієнти, які потребують амбулаторного лікування серцево-судинних захворювань, цукрового діабету першого/другого типу, нецукрового діабету, бронхіальної астми, розладів психіки та поведінки, епілепсії, можуть отримати лікарські засоби, що входять до програми, безоплатно або з невеликою доплатою.
12 Липня, 2022 р., 15:29
Як цього року вступникам скористатися сільським коефіцієнтом? Команда ДП «Інфоресурс» продовжує публікувати відповіді на актуальні запитання щодо вступної кампанії.
12 Липня, 2022 р., 15:28
Попри повномасштабне вторгнення рф, програма «EU4Skills: кращі навички для України» продовжує створювати сучасну інфраструктуру системи професійно-технічної освіти. Зокрема, 700 тис. євро виділили на допомогу внутрішньо переміщеним особам, а на 350 тис. євро планують купити обладнання, матеріали для лабораторій і майстерень профтехів, які постраждали від бойових дій.
12 Липня, 2022 р., 15:25
Протягом липня Ощадбанк перерахує на рахунки 325 тисяч людей, які отримують пільги на житлово-комунальні послуги, залишки коштів таких пільг, які не були використані протягом опалювального сезону 2021-2022 років. В результаті люди отримають на свої рахунки кошти на загальну суму майже 410 мільйонів гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь