Новини

12 Вересня, 2022 р., 10:51
На порталі Дія запрацювала нова послуга — усиновлення: реєстрація кандидатом. Тепер українці, які хочуть усиновити дитину, можуть подати заяву онлайн. 
12 Вересня, 2022 р., 10:51
Наразі жодні переговори з Російською Федерацією щодо завершення війни неможливі, оскільки російська сторона не може сформулювати жодних адекватних позицій. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський, беручи участь у панельній дискусії на 17-й зустрічі Ялтинської європейської стратегії «Україна на захисті нашої спільної свободи».
12 Вересня, 2022 р., 10:48
З 1 до 31 жовтня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже водинадцяте.
12 Вересня, 2022 р., 10:44
     Під керівництвом начальника Золотоніської районної військової адміністрації Ірини Тернової, 12 вересня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації,  керівників територіальних органів виконавчої влади, на якій було розглянуто ряд важливих питань та окреслено заходи на найближчий період.
09 Вересня, 2022 р., 14:51
У межах «малої приватизації» в 2022 році держава планує знайти власників для щонайменше 150-ти підприємств. Отримані кошти будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.
09 Вересня, 2022 р., 14:51
Уряд змінив порядок передачі єдиних (цілісних) майнових комплексів підприємств, установ, організацій, які не увійшли до переліку об’єктів, що не підлягають приватизації, та не належать до об’єктів, які необхідно залишити в державній власності, до сфери управління Фонду державного майна.
09 Вересня, 2022 р., 14:49
Із 1 жовтня Мінсоцполітики впроваджує в усіх регіонах України Єдину інформаційну систему соціальної сфери (ЄІССС). Це дозволяє централізувати призначення, нарахування та виплати для ВПО, що значно прискорить отримання допомоги та розв’язання проблемних питань переселенців. 
09 Вересня, 2022 р., 14:48
У межах проекту “єРобота” вже понад 1000 підприємців подали заявки на отримання грантів на розвиток підприємств переробної галузі та закладку садів і тепличних господарств, 77 з них найближчим часом отримають кошти від держави. Про це повідомила заступник Міністра економіки України Тетяна Бережна.
09 Вересня, 2022 р., 14:47
Служба безпеки України викрила на колабораційній дільності мешканця м. Канів Черкаської області. Про це інформують в Управлінні СБ України у Черкаській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь