Новини

14 Вересня, 2022 р., 16:51
Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж.
14 Вересня, 2022 р., 16:50
Під час робочої поїздки на Харківщину Президент Володимир Зеленський взяв участь у церемонії підняття Державного прапора України в місті Ізюмі, яке українські військові звільнили від російських окупантів.
14 Вересня, 2022 р., 14:29
Днями в області відбулося незалежне тестування фахових знань та вмінь учителів початкових класів – І етап сертифікації. У ньому взяв участь 61 учитель Черкаської області із 64 зареєстрованих.
14 Вересня, 2022 р., 12:19
Результати, висновки та рекомендації, сформовані за результатами дослідження, будуть враховані в процесі реалізації Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, ініційованої першою леді Оленою Зеленською.
13 Вересня, 2022 р., 16:16
– На початку повномасштабної війни ми мали завдання оперативно убезпечити нашу Черкащину від ворожого наступу. З цією метою, серед інших заходів, ми розгорнули мережу блокпостів по області. Їх мали понад сотню.
13 Вересня, 2022 р., 16:15
Україна має сміливих підприємців та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Для цього запустили маркетплейс Made with Bravery. Мета якого — об’єднати українських виробників в одну спільноту і познайомити весь світ з українськими підприємцями та брендами. Частина коштів від проданих товарів буде спрямована  на відбудову України.
13 Вересня, 2022 р., 11:09
Упродовж серпня-вересня чотири навчальні онлайн семінари-консультації до яких долучилося 90 осіб провели в області для підприємців, які прагнуть започаткувати власну справу та розвинути її. Організували та провели навчання Департамент регіонального розвитку ОВА у межах Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 –2025 роки та з метою промоції Державної програми «єРобота: Своя справа».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь