Новини

09 Вересня, 2022 р., 14:46
Міністерство економіки України прогнозує уповільнення падіння темпів ВВП в 2022 році до 33,2%. Це підтверджується тенденціями, що спостерігалися в другому кварталі та серпні поточного року. 8 вересня Держстат оприлюднив дані, згідно з якими зниження ВВП у ІІ-му кварталі 2022 року становило 37,2% (порівняно з ІІ-м кварталом 2021 року), що менше за попередні оцінки Мінекономіки (40,6%).
08 Вересня, 2022 р., 16:32
Кабінет Міністрів схвалив постанову, яка передбачає реформування лісової галузі. 158 державних лісогосподарських підприємств об’єднають в єдине державне спеціалізоване підприємство «Ліси України». А замість 24 міжрегіональних управлінь лісового та мисливського господарства буде утворено 9 регіональних офісів лісового та мисливського господарства.
08 Вересня, 2022 р., 15:55
Міністерство юстиції України спільно з Міністерством цифрової трансформації України запроваджують новий функціонал — шеринг цифрових документів у Дії для органів державної реєстрації актів цивільного стану. Відтепер в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян запроваджена інформаційна взаємодія між Міністерством юстиції та Міністерством цифрової трансформації щодо перевірки е-паспорта та е-паспорта для виїзду за кордон з можливістю отримання їх електронних копій.
08 Вересня, 2022 р., 15:54
Європейські партнери України відзначили позитивний темп у реформах за останні місяці, зокрема й у реалізації семи пунктів, які були визначені при наданні Україні статусу кандидата на членство в ЄС. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Уряду 7 вересня.
08 Вересня, 2022 р., 15:53
Бути грамотним сьогодні — це не лише вміти читати чи писати. Грамотність в нинішньому мінливому світі — це ще й критичне мислення та вміння працювати з інформацією. Вони стали особливо необхідними навичками у час повномасштабної війни.
08 Вересня, 2022 р., 09:41
Служба безпеки України продовжує системну роботу з виявлення колаборантів та прибічників збройної агресії рф на Черкащині.
08 Вересня, 2022 р., 09:40
Наразі в Парламенті на рівні профільного комітету Верховної Ради доопрацьовується проект Закону «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».
07 Вересня, 2022 р., 11:37
На Черкащині оновили перелік аптек, де можна придбати інсулін. Оприлюднили список у Держлікслужбі області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь