Новини

19 Вересня, 2022 р., 15:05
Уряд затвердив постанову, яка дасть можливість кожному українцю старше 18 років просто і зручно придбати військові облігації через Дію. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
19 Вересня, 2022 р., 11:44
Черкаською обласною прокуратурою у стислі строки доведено в суді винуватість місцевого жителя, якого в червні цього року затримали на місці злочину під час збору інформації щодо точного розташування однієї із військових частин ЗСУ на території області. Вироком суду його засуджено за державну зраду ( ч. 2 ст. 111 КК України) до покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.
19 Вересня, 2022 р., 11:43
За прогнозом, на новому робочому тижні дощова, прохолодна погода утримається, відзначає начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
19 Вересня, 2022 р., 11:41
Уряд виділив додаткові 35 млн грн для фінансування затверджених заявок за програмою єРобота щодо створення нових садів та теплиць. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
16 Вересня, 2022 р., 12:39
Для України сьогодні є пріоритетом отримання систем протиповітряної та протиракетної оборони, які убезпечать громадян та цивільну інфраструктуру від постійних атак з боку Росії. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ після зустрічі з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн у Києві.
16 Вересня, 2022 р., 12:38
Україна працює з міжнародними партнерами для підтримки фінансової стабільності в державі. Як повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на прес-конференції 14 вересня, для покриття дефіциту державного бюджету наступного року планується залучення міжнародної фінансової допомоги та випуск військових облігацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь