Сьогодні комісійно було здійснено рейд по підтопленнях в найбільш вірогідних місцях: села Матвіївка, Шабельники та Дмитрівка Новодмитрівської громади, села Коробівка та Комарівка Золотоніської громади.

Дата: 13.04.2023 16:38
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Внаслідок пропуску весняного водопілля через водосховища Дніпровського каскаду та скиду рівня води Канівською ГЕС останнім часом відмічається початкове затоплення заплавних територій низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у ряді прирічкових населених пунктів Золотоніського району. Такі скиди проводитимуться щоденно в другій половині дня за попередніми розрахунками на протязі двох тижнів до досягнення заданого рівня водосховища для його нормального функціонування. На Золотоніщині найбільш небезпечним буде період з 18 по 28 квітня.

Сьогодні комісійно здійснили рейд по підтопленнях в найбільш вірогідних місцях: села Матвіївка, Шабельники та Дмитрівка Новодмитрівської громади, села Коробівка та Комарівка Золотоніської громади. Встановлено, що рівень води хоч і високий, але не критичний; в Матвіївці є підтоплення вулиць та присадибних ділянок в господарствах громадян. Наразі загрози значного підтоплення та руйнування будинків немає.Фото без опису

 

В разі погіршення ситуації до критичного рівня населення інформуватиметься негайно, маломобільні та вразливі групи населення будуть евакуйовані до пунктів прийому населення відповідно до розроблених планів, загін наших рятувальників має всі необхідні засоби та спорядження і готовий до виконання аварійно-рятувальних дій у цілодобовому режимі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь