Новини

09 Листопада, 2022 р., 15:16
Комітет з премії імені В’ячеслава Чорновола визначив лауреата 2022 року. Ним став відомий український публіцист, доцент кафедри української преси Львівського національного університету імені Івана Франка, засновник і багаторічний шеф-редактор журналу «Універсум» Олег Романчук.
09 Листопада, 2022 р., 15:15
Міністерство культури та інформаційної політики спільно з ГО «Вікімедіа Україна» розпочинає «Тиждень української мови та літератури у Вікіпедії».
09 Листопада, 2022 р., 11:07
Радіодиктант національної єдності сьогодні об'єднав чиновників, силовиків, військовослужбовців, педагогів та учнів
08 Листопада, 2022 р., 12:10
Міністерство охорони здоров’я та Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) в Україні підписали меморандум про співпрацю у сфері психічного здоров’я. Документ щодо розбудови спроможностей первинної медичної ланки із ведення поширених психічних розладів за програмою mhGAP підписали Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко та голова Бюро ВООЗ в Україні Ярно Хабіхт.
08 Листопада, 2022 р., 11:30
 В Україні в тому числі і Черкаській області у зв’язку із значним пошкодженням потужностей об’єднаної енергетичної системи введені графіки відключення електроенергії споживачам та підприємствам Черкащини.
07 Листопада, 2022 р., 16:53
Сьогодні відбулося чергове засідання комісії та зробили ще одну добру справу: з метою забезпечення захисту прав дітей, які через складні життєві обставини тимчасово не можуть проживати із матір’ю, влаштували чотирьох малолітніх діток у сім’ю патронатного вихователя Мельник з Новодмитрівської громади. Рідна мати дітей веде аморальний спосіб життя і не здатна повноцінно їх виховувати, тому двоє хлопчиків та двоє дівчаток відтепер знаходитимуться під патронатом. Про це одноголосно проголосували усі члени комісії. Також дружньо прийняли рішення про продовження  терміну перебування ще одного неповнолітнього хлопчика в цій родині, який був влаштований раніше. Дана сім'я є джерелом любові, добра, поваги та взаємодопомоги, в ній завжди панує злагода і мир.
07 Листопада, 2022 р., 14:45
На щотижневій апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів та очільниками підприємств і організацій району проаналізували головні питання життєдіяльності району.
07 Листопада, 2022 р., 12:09
Уряд виділив 33,3 млн грн на фінансування програми мікрогрантів «Власна справа». Відповідне рішення ухвалено Кабінетом Міністрів України на засіданні 4 листопада 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь