Новини

21 Листопада, 2022 р., 11:07
Один із напрямків підготовки держави до опалювального сезону — це імпорт якнайбільшої кількості енергогенеруючих засобів. Лише за 17 листопада, за даними митниці, в Україну завезено 8577 генераторних установок. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
21 Листопада, 2022 р., 10:11
День Гідності та Свободи – одне із знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
21 Листопада, 2022 р., 09:53
Нині - 9-та річниця початку Революції Гідності. Тема цьогорічного відзначення – "Революція Гідності – перший переможний бій великої війни". Гасло соціальної кампанії – "Вистояли на Майдані – переможемо у війні". Закликаємо ділитися спогадами, світлинами і роздумами про Майдани і сьогоднішнє їх значення у соціальних мережах під тегом
21 Листопада, 2022 р., 09:10
 Мала приватизація: інформаційний бюлетень. Команда Фонду держмайна розробила спеціальний інформаційний бюлетень №7 з найближчими приватизаційними аукціонами. Серед об'єктів, виставлених на торги – майнові комплекси підприємств, групи інвентарних об'єктів, їдальні, склади та інші цікаві інвестиційні пропозиції. інформаційний бюлетень.
17 Листопада, 2022 р., 11:28
За співголовування Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука та керівника Офісу Президента Андрія Єрмака відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки і проведення заходів у зв’язку з 90-ми роковинами Голодомору.
17 Листопада, 2022 р., 11:20
У Міжнародний день толерантності у Києві відбулася презентація друкованого «Довідника безбар’єрності» – гіда з коректної взаємодії, створеного з ініціативи першої леді Олени Зеленської. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь