Новини

11 Листопада, 2022 р., 15:15
Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб у кожній оселі було світло. Для тих, хто виробляє, постачає та відновлює електропостачання, ділимось добіркою держпослуг у сфері енергетики на Гіді.
11 Листопада, 2022 р., 11:51
Сьогодні вночі ворог знову ударив по енергетичній інфраструктурі України. Через пошкодження в електромережах ситуація в енергосистемі України ускладнилась.
10 Листопада, 2022 р., 15:41
В Україні почав працювати офіційний сайт проекту єРобота. Відтепер кожен може отримати повну інформацію про умови надання грантів для старту або розвитку власної справи. Сайт працює на базі порталу Дія та доступний /за посиланням/.
10 Листопада, 2022 р., 14:15
“За кожним так званим «жестом доброї волі» противника стоять колосальні зусилля наших військ. Так само, як ворог відходив з Києва та Харківщини, залишав острів Зміїний, ймовірний вихід із Херсону – це результат наших активних дій.” – генерал Валерій Залужний Головнокомандувач ЗС України.
10 Листопада, 2022 р., 14:14
Психологічний хаб запустили при Національному інформаційному бюро. До нього можуть звернутися всі, хто потребує психологічної допомоги під час війни.
10 Листопада, 2022 р., 12:56
Сільгосптоваровиробники всіх областей України завершують сівбу озимих зернових культур. Станом на перший тиждень листопада їх посіяно 4,3 млн га, або 90% до прогнозу. Про це повідомляють у Мінагрополітики України.
10 Листопада, 2022 р., 09:10
Прокурорами Черкаської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно внутрішньо переміщеної особи з м. Сєвєродонецьк Луганської області, який проживаючи на території Черкаського району, виявляв бажання воювати проти України на стороні збройних формувань РФ та підтримував військову агресію загарбника в Україні (ч.ч. 1, 3 ст. 436-2 КК України).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь