Відбувся семінар присвячений останнім змінам в законодавстві України, що стосуються забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

Дата: 29.02.2024 16:18
Кількість переглядів: 199

Фахівці територіальних громад, працівники Центру надання адміністративних послуг та лікарських консультаційних комісій взяли участь у семінарі-навчанні, організованому Черкаським відділенням Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю. Семінар був присвячений останнім змінам в законодавстві України, що стосуються забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

Фото без опису

Також розглянули нововведення в галузі забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших категорій населення допоміжними засобами реабілітації, обговорили питання надання грошової компенсації за самостійно придбані засоби.

Заступник голови райдержадміністрації Богдан Возняк озвучив перспективні напрямки роботи щодо допротезної реабілітації ветеранів, створення  оптимальних умов для подальшого протезування, а також супроводом в отриманні засобів реабілітації.

Надзвичайно важливим є прояв толерантності, поваги та чуйності до осіб, які повертаються з війни. Підтримка ветеранів має включати не лише надання матеріальної допомоги, але й їх інтеграцію у суспільство.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь