Оголошення

22 Серпня, 2023 р., 11:29
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн.
21 Серпня, 2023 р., 15:37
Команда VinCheck.Me радо оголошує про старт конкурсу для студентів українських вишів. За найкращу написану статтю учасник отримає грантову стипендію на навчання у розмірі 20000 гривень!
10 Серпня, 2023 р., 08:16
Міністерство оборони України інформує про проведення інформаційної кампанії “Родинам захисників”, спрямованої на донесення інформації з алгоритмом комунікації у нагальних питаннях до сімей мобілізованих військовослужбовців. За вказаним посиланням розміщено три відеоролики з інфографікою за відповідною тематикою: https://drive.google.com/drive/folders/19Yu8qwqsV5NaeJIYey5mdKymPMCQ63rb?usp=drive_link/
10 Серпня, 2023 р., 07:56
Проект «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» запускає Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». Йоготмета – популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян та сильної, незалежної, вільної України. 
07 Серпня, 2023 р., 15:35
У листопаді 2022 р. Європейська Комісія затвердила програму Interreg «Дунайська регіональна програма 2021-2027». У новому програмному періоді відкрили доступ до участі у конкурсах проєктів потенційним партнерам з усіх регіонів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь