Оголошення

27 Грудня, 2023 р., 16:08
Україна – морська держава і їй потрібні професійні військові моряки. 
20 Грудня, 2023 р., 14:30
Міністерство соціальної політики України запрошує територіальні громади з усієї України долучитися до нового проєкту і запустити для своїх мешканців послугу з формування життєстійкості.
20 Грудня, 2023 р., 14:29
Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу. Одним із завдань моніторингу є формування пропозицій щодо удосконалення системи залучення населення до занять руховою активністю та спортом і розроблення, на основі даних моніторингу, обґрунтованих рекомендацій для прийняття державних управлінських рішень, спрямованих на покращення якості залучення населення до занять руховою активністю та спортом. Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів.
20 Грудня, 2023 р., 12:49
Пілотний проєкт Міністерства соціальної політики України з формування життєстійкості набирає обертів: наразі триває процес залучення громад, а паралельно з цим проходить конкурс серед надавачів. Тож, зібравши докупи найчастіші запитання, що лунають як з боку представників територіальних громад, так і від потенційних надавачів, відповідаємо.
15 Грудня, 2023 р., 09:34
Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності» Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності».
13 Грудня, 2023 р., 15:23
У зв’язку з прийняттям Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 р. № 364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування»  Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області проводиться робота щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.
05 Грудня, 2023 р., 08:24
Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житловокомунальних послуг (далі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності та реалізації Закону України «Про ринок природного газу» від 9 квітня 2015 року № 329-VIII (далі – Закон). 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь