Оголошення

28 Листопада, 2023 р., 12:10
За інформацією Черкаської обласної військової адміністрації з 25 вересня 2023 року НАК ,,Нафтогаз України“ розпочав планову інтеграцію АТ ,,Черкасигаз“ до свого складу. Метою корпоративних змін є налагодження ефективної роботи газорозподільної системи Черкаської області для зміцнення потужності енергетичної сфери країни. У зв’язку з цим АТ ,,Черкасигаз“ припиняє надавати послуги з розподілу природного газу, експлуатації систем газопостачання, а також інші послуги, пов’язані з газопостачанням споживачів в межах території здійснення ліцензованої діяльності у Черкаській області та, починаючи з 01 грудня 2023 року, надавачем послуг з провадження господарської діяльності буде новоутворена Черкаська філія ТОВ ,,Газорозподільні мережі України“.
22 Листопада, 2023 р., 08:47
Освітня платформа Національного Фестивалю “Код Нації” оголошує про проведення Найнуднішої олімпіади України! Ця Олімпіада буде вироком для старих і по-справжньому нудних завдань на папірцях за шкільними партами, адже об’єднала професіоналів, які просто зараз укладають цікавезні завдання з навчальних дисциплін. Головною метою Олімпіади є сприяти розвитку творчих та інтелектуальних здібностей учнів, виявленню обдарованих дітей та створенню середовища, яке стимулює їхнє освітнє та наукове зростання, спонукати учнів до активного самовдосконалення та поглибленого вивчення наукових дисциплін. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників. “Найнудніша” олімпіада України проводитиметься у дистанційному форматі, тож будь-хто з охочих може доєднатися до її складання в режимі онлайн. У рамках Олімпіади є такі дисципліни (предмети), як: Українська мова (для учнів 5-11 класів ЗЗСО та осіб 18+ років); Математика (для учнів 5-11 класів ЗЗСО); Історія України (для учнів 8-11 класів ЗЗСО); Англійська мова (для учнів 10-11 класів ЗЗСО); Біологія (для учнів 10-11 класів ЗЗСО); Географія (для учнів 10-11 класів ЗЗСО).
30 Жовтня, 2023 р., 16:32
ФІЛІЯ «ЗОЛОТОНІСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» попереджає:
27 Жовтня, 2023 р., 17:41
Публічні закупівлі Черкаської обласної державної адміністрації та підвідомчих установ https://ck-oda.gov.ua/publichni-elektronni-zakupivli/
23 Жовтня, 2023 р., 14:55
Військових, волонтерів, лідерів громадських організацій, учнівське самоврядування, педагогів, просто небайдужих громадян та депутатів всіх рівнів запрошують долучитися до написання Національного радіо диктанту єдності. Він відбудеться 27 жовтня об 11.00. Про це інформують в управлінні освіти і науки ОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь